Fool me once (International Romance, book 2) – Mona Ingram


Cred că autoarea are o înclinaţie spre filme altfel nu se explică de ce în primul volum din serie apăreau idei din telenovele, iar acum din cele cu James Bond.

Una peste alta, volumul acesta mi-a plăcut mai mult, a părut mai bine conturat decât primul.

Subiectul este foarte interesant, dacă mă luăm după începutul cărţii aş fi renunţat încă de la primele pagini. Olivia este jurnalistă care caută să scrie despre subiecte fierbinţi, cu implicare emoţională puternică. Josh este fermier, însă cel mai important lucru este trecutul lui – fusese agent în Forţele Speciale.

Cum se întâlnesc?

El îi cere să îl ajute ca să între în cercurile jucătorilor de poker ultra bogaţi din Europa…..dându-se drept logodnica lui.

Fool me once…..shame on you

La scurt timp, ea află că, de fapt, Josh participa la o operaţiune secretă a forţelor speciale internaţionale prin care se urmărea descoperirea traficanţilor de arme aflaţi în Europa.


Fool me twice…shame on me

Problema este că, de fapt, altul era scopul, iar Olivia află că a fost folosită de agenţi pentru a ajunge la o persoană anume, tatăl prietenei ei, considerat cel mai important jucător pe piaţa armelor.

Cartea este foarte interesantă. Este, aşa cum am zis deja, pe stil James Bond, dar mai interesantă dacă stăm să ne gândim că sunt expuse sentimentele personajelor, alături de acţiunea demnă de orice „film” de acţiune.

Acum….dacă stăm să ne gândim ce stă în spatele acţiunii lui Josh, aş zice că….dacă fiecare familie ar încerca să se răzbune pe cei care le-au omorât copiii, fraţii, surorile, părinţii în acest război oribil început de terorişti, atunci…..nu ştiu ce ar ieşi…haos, vânarea oamenilor ca să se descopere dacă sunt terorişti….greu de imaginat un asemenea scenariu!

Una peste alta, m-am distrat citind-o şi v-o recomand şi vouă!

A.D.

Anunțuri

Un gând despre „Fool me once (International Romance, book 2) – Mona Ingram

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s