Emma’s Dream (Morgan’s Run Romances serie, book 1) – M.Lee Prescott


Zilele acestea sunt mai drastică, dar nu am încotro. Aşa sunt eu!

Mă aşteptam la o carte mai interesantă.

 

 

Subiectul este destul de tare la urma urmei: un tânăr are un atac de panică ce seamănă suspect de mult cu un atac de cord. Se întoarce în orăşelul natal ca să fie alături de familia lui unde descoperă că tatăl avusese un infarct, dar nimeni nu îi spusese. Evident, îşi redescoperă o veche iubire, Emma. Surpriză-surpriză, fetiţa Emmei este taman fetiţa lui Ben (dar, în mod ciudat nimeni nu a realizat adevărul până acum). Deşi cei doi au parte şi de membri de familie care îi susţin, există şi persoane care ar face orice ca să îi ţină la distanţă.

Cum am zis, subiectul este interesant, modul în care este detaliat lasă de dorit, cel puţin din punctul meu de vedere. Există prea multe detalii, prea multe informaţii care obosesc cititorul. Chiar dacă mi-aş dori să cred că există o dragoste atât de fulgerătoare şi o pasiune nimicitoare (!), modul în care acţionează personajele lasă de dorit. Adică ai senzaţiacă cei doi nu fac decât să întreţină relaţii sexuale şi atât!

Până când se clarifică problemele existente, cele create de mama lui Ben şi cele care tot apar de-a lungul cărţii, ai sentimentul că e o lălăială continuă. Nu susţin că trebuie să se treacă de la punctul A la punctul Z într-o clipă, dar nici să se întindă la infinit până sunt acceptate şi rezolvate unele lucruri. Pe de altă parte, există situaţii în care se trece prin probleme şi se găsesc „soluţii” cu viteza luminii.

Există multe cărţi cu subiecte similare şi diferenţa constă tocmai în măiestria autorilor de a ieşi în evidenţă prin modul de a scrie, reuşind să atragă atenţia cititorilor şi să o menţină de-a lungul paginilor.

Pe mine m-a dezamăgit această carte.
A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s