Pentru cititorii blogului


Am scris deja pe facebook, dar, la sugestia Claudiei, voi prelua textul şi aici.
E de presupus că multe persoane citesc numai cărţi „la modă” şi se uită numai la filme despre care se discută pe reţelele de socializare din moment ce nimeni nu se „chinuie” o secundă să se uite pe amărâtele alea de prezentări de pe site-uri (de aici ori din afară) unde se discuta şi despre tragedia care are loc în carte!
Oare chiar toată lumea e aşa disperată să citească cărţi de dragoste încât, după vizionarea unui trailer, impresia rămasă e că este vorba despre un „happily ever after”?
Oameni buni! Uitaţi-vă pe site-ul scriitorului, pe amazon, pe elefant, pe site-uri/bloguri unde sunt discutate acele cărţi ca măcar să vă faceţi o părere înainte să cumpăraţi o carte.
Îmi e tot mai greu să înţeleg de ce „se cumpără” anumite cărţi fără a se şti despre ce este vorba.
Când scriu un articol pe blog, încerc să fiu cât mai clară.
Se întâmplă să nu îmi placă deloc o carte, dar nu mă simt în stare să jignesc autorul şi atunci caut o modalitate de a prezenta cartea astfel încât să spun despre ce este vorba şi să explic cât se poate şi ce conţine. Acum….fiecare decide ce înţelege din ce citeşte şi ce concluzii trage! Asta înseamnă să scrii pe un BLOG! Să îţi spui părerea.
Se întâmplă să fiu mai critică (eu sau prietena mea – amândouă scriem pe blog) şi să spun exact ce părere am despre un subiect. Şi aici este vorba despre părerea mea! Pentru că d’aia e BLOG şi nu site de prezentare/vânzare.
Se întâmplă să scriem despre o carte…uneori este un simplu rezumat, alteori este vorba despre comentarii şi păreri. Dar asta înseamnă BLOG!
Nimeni nu trebuie să considere că un articol de pe un blog înseamnă o prezentare de carte. La noi cel puţin nu veţi găsi prezentare de număr de pagini, anul apariţiei, laudă adusă editurii decât dacă are legătură strict cu ceva anume din articol. Dacă doriţi astfel de detalii şi nu numai, dacă doriţi altă abordare, vă invit frumos să nu mai intraţi pe blog şi să vizionaţi frumuşel alte bloguri şi site-uri care vă „satisfac” gusturile.
De aceea suntem diferiţi, nu?
Pentru că gândim diferit!
Pentru că simţim diferit!
Important e să gândim şi să simţim!
O zi bună tuturor!
Anunțuri

8 gânduri despre „Pentru cititorii blogului

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s