Forever wishes (Montana Brides serie, book 4) – Leeanna Morgan


Hmmm…îmi place personajul feminin din acest volum. Autoarea m-a surprins încă o dată creând un personaj puternic care ştie ce vrea de la viaţă, care nu se sfieşte să lupte pentru ce îşi doreşte, dar mai presus de orice care ştie când să se oprească şi să facă un compromis pentru persoana iubită.

Erin îşi doreşte mai mult decât orice să devină mamă. Ştie ce vrea, dar nu are cu cine. Logodnicul o părăseşte în ultima clipă spunând că nu e pregătit să devină tată.

Credeţi că se opreşte aici?

Nu! Erin merge mai departe! Îşi vede de viaţa ei! Caută o soluţie! Îi propune lui Jack  o înţelegere, fiecare  obţinând ce îşi doreşte.

Evident ca lucrurile nu sunt atat de simple mai ales ca fiecare isi doreste altceva de la viata, iar iubirea nu mai era in plan de ceva vreme.

Foarte interesant modul în care autoarea a construit personajul lui Erin, de admirat o asemenea femeie care ştie ce vrea, care înţelege cum poate să obţină ce vrea, dar care realizează când este momentul să renunţe la acel lucru. Deşi enervant personajul lui Jack (cel puţin din punctul de vedere al unei romantice), recunosc faptul că autoarea l-a conturat foarte bine pe burlacul înrăit care nu doreşte decât să se distreze fără să se lege la cap.

Seria aceasta de cărţi mi-a plăcut mult (momentan atât am citit din serie). Şi v-o recomand şi vouă! Este despre femei puternice, bărbaţi pe măsură, oameni care luptă pentru ce vor, care acceptă viaţa cum e şi nu îşi plâng soarta când ceva le apare în cale.
A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s