Fallen Angel – Mona Ingram


Ştiţi de câte ori am spus că subiectele alese pot să fie des întâlnite, dar contează enorm stilul în care autorul decide să prezinte totul? Vă mai aduceţi aminte de câte ori am spus că unele subiecte sunt delicate, dureroase, reale, dar contează enorm modul în care autorul detaliază totul?

Subiecte dureroase sunt mai multe în această carte…

….Laura…o asistentă de la pediatrie, secţia oncologie care începe să folosească medicamente puternice pentru a uita durerea creată de moartea unui copilaş aflat în stadiu terminal de care se ataşase …..devine dependentă de ele, iar familia decide să o trimită la o clinică de reabilitare pentru a o ajuta

…Bradley…un pilot militar care îşi pierde vocea din cauza unei traume în Afganistan…ajunge la ferma viticolă a unui prieten şi se îndrăgosteşte de Laura

…Matt şi Candy…doi fermieri care oferă o şansă celor ieşiţi de la clinicile de reabilitare

…Mark şi Hayley…doi copii rămaşi orfani care ajung în grija Laurei şi a lui Bradley

Numai aceste subiecte abordate şi ar fi suficient ca această carte să fie vândută în enorm de multe exemplare, să devină best seller, corect?

Ei bine, nu e aşa, din păcate. Nu sunt abordate suficient de profund aceste subiecte, ai sentimentul că mai degrabă sunt atinse punctele stabilite de autoare de pe schiţa realizată pentru carte.

Ar fi fost interesant dacă erau descrise stările Laurei, apoi modul în care depăşeşte problemele în timpul perioadei de reabilitare.

Ar fi fost la fel de important să se aprofundeze problema psihică a lui Bradley. Totuşi, este vorba de o traumă provocată de un accident soldat cu moartea unor soldaţi.

Şi mai bine ar fi fost dacă se punea accent pe trauma suferită de doi copii rămaşi orfani peste noapte, să înţeleagă cititorul că nu e aşa simplu pentru niciun copil să rămână fără mamă şi tată, că nu e uşor să accepte că altcineva are grijă de ei (indiferent cine e acea persoană).

Altfel….fără aceste lucruri esenţiale…cartea este doar o colecţie de foi, cu cuvinte pe ele care menţionează nişte personaje şi câteva acţiuni…

Păcat!

Se anunţa o carte extrem de interesantă!

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s