Fixing Freddie – Mona Ingram


Ştiţi cum sunt reuniunile de şcoală, liceu etc., nu?

Pentru unii este vorba despre o simplă reuniune, pentru alţii înseamnă reinfiriparea unei relaţii, iar pentru a treia categorie înseamnă, practic, realizarea unei dorinţe mai vechi de a începe o relaţie cu cineva.

În urmă cu 10 ani, Freddie era un tocilar timid, îndrăgostit de Samantha, fata populară a liceului. Din pură întâmplare, cei doi se reîntâlnesc într-o cafenea. El în continuare timid, dar bogat; ea la fel de extrovertită, dar ascunzând adevărata personalitate.

La prima vedere, ai fi tentat să zici că această carte este despre faţete. Ai fi tentat să crezi că Samantha îl observă pe Freddie abia după ce îl ajută să îşi schimbe înfăţişarea de tocilar. Ai fi tentat să ignori faptul că între cei doi începe o relaţie bazată pe atracţie, prietenie şi multe altele.

Însă….cartea este şi despre altceva. Este despre cum o persoană puternică alături de tine îţi dă sentimentul că poţi face orice doreşti, despre cât de mult contează încrederea de sine, despre conştientizarea propriilor dorinţe şi scopuri în viaţă.

Vă recomand cartea. Este foarte interesantă. O lectură rapidă de vară!

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s