Oglinzi blestemate – Livia Ciobanu


Când eram în liceu, eram pasionată de cărţi cu subiect paranormal. Bine, nebunia începuse mai înainte, din gimnaziu, când profesorul nostru de mate, dl.Zlate, a început să ne povestească despre ozn-uri, călătorii în timp, lumi paranormale (eram prin clasa a V-a – a VI-a). Eram singura fată din grupul de puşti dornici să afle chestii interesante (înfricoşătoare şi plictisitoare pentru celelalte fete din clasa 😛 ).

De-a lungul anilor, am „trecut” treptat peste această pasiune.

Din întâmplare, am descoperit o carte în format electronic ce era oferită gratuit zilele trecute pe site-ul unei librării online. V-am dat linkul acelei librării aşa că presupun că mulţi dintre voi au descărcat de acolo cele 100 de cărţi oferite, de asemenea presupun că aţi accesat şi celălalt link (tot pe acel site) de unde puteaţi descarca încă un grup interesant de cărţi.

Cartea despre care vreau să povestesc aici a fost scrisă de Livia Ciobanu şi este intitulată sugestiv „Oglinzi blestemate”.

Oglinzi blestemate

Să vă spun că nu am mai putut lasă telefonul din mână (descărcasem cartea pe telefon în ideea că pot citi chiar dacă îmi uit kindle-ul când plec de acasă) ?!?

Autoarea dă dovadă de mult talent, ştie exact cum să surprindă cititorul. Reuşeşte să explice treptat, să aducă pas cu pas informaţiile purtându-l pe cititor din prezent în trecut,din aproape în aproape dezvăluind factorii care au declanşat acţiunile respective.

Este o carte despre „eu”-l interior, despre punctul de echilibru din vieţile fiecăruia, despre echilibrul dintre bine şi rău care există în fiecare om, despre decizii pe care le luăm şi care afectează viaţa noastră ori a altora, despre viaţă şi moarte.

Cumva, pe măsură ce descoperi experienţa Karinei, ajungi să îţi doreşti să mai facă un pas, să mai descopere ceva….Echilibrul conferit de cuplul pasionat de paranormal Karina-Baurus este cheia oferită la final pentru dezlegarea crizei în care se află toată lumea din cauza unei decizii luate de Karina în timpul unei şedinţe de spiritism.

Nu dau mai multe detalii pentru că există deja pe site-ul de unde am descărcat această carte.

Vă spun doar că de acum sunt fan al acestei autoare şi că voi caută şi alte cărţi scrise de ea. Sper să nu fiu dezamăgită şi să descopăr alte cărţi la fel de captivante ca şi aceasta.

Anunțuri

7 gânduri despre „Oglinzi blestemate – Livia Ciobanu

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s