Chitaristul (Luis Landero) 


Cum este să te zbaţi să scapi de o lume care te trage în jos? Cum este să nu dormi, să munceşti pe rupte, să mergi la cursuri serale? Cum este să dormi cu un ochi, în timp ce veghezi cu celălalt la tot ce e în jur?

<strong>CHITARISTUL</strong>

Emilio este un tânăr mecanic care se lasă fermecat de poveştile vărului său chitarist şi visează să aibă parte ceva similar în viaţă . Raimundo este cel care îl iniţiază în tot ce înseamnă ….altă viaţă!

Emilio este un adolescent care dimineaţa munceşte, iar după-amiază merge la şcoală, încercând să-şi găsească drumul în viaţă. „Păcălit” de poveştile lui Raimundo se hotărăşte să devină chitarist. La scurt timp, începe o relaţie cu soţia şefului lui. Prinde gustul pentru pericol!

Nu ştiu ce să zic! Personal, am trecut prin situaţii mult prea grele că să pot concepe să îmi schimb viaţa (din nou) radical şi să îmi schimb personalitatea aşa cum mi se pare că se întâmplă cu acest personaj credul.
Aţi fi tentaţi să începeţi o altă viaţă? Să vă schimbaţi viaţa în mod radical? Aţi fi tentaţi să vedeţi cum e să trăieşti din vise? O faceţi deja?

Cartea „Chitaristul” ofera niste raspunsuri, dar mai mult ofera intrebari…..

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s