Mă sinucid altă dată – Kerstin Gier (include rezumat)


Cu un umor discret, Kerstin Gier a reuşit să scrie un roman spumos în care sinceritatea pare să fie ceva redescoperit, o eroina care face notă discordantă cu familia ei, dar care îşi adună curajul să înfrunte totul şi să-şi refacă propriul eu. Nu am putut lăsa cartea din mână. Multă vreme a fost preferata mea.

<strong>MA SINUCID ALTA DATA</strong>

Geri (eroina) are aproape 30 de ani şi viitorul nu pare să mai existe pentru ea aşa că decide să se sinucidă, nu înainte, însă, de a scrie părerea ei sinceră despre cei din jur – sentimente înăbuşite o viaţă răbufnesc şi sunt transpuse în scrisori expediate în ziua X – ziua când decide să ia 33 de pastile şi să încheie socotetile cu viaţa.

Dar….planurile sunt date peste cap şi totul ia o turnură neaşteptată. Nu reuşeşte să îşi ducă planul la bun sfârşit, scrisorile sunt citite şi…..totul iese la suprafaţă! Cât curaj îi trebuie acum să înfrunte pe toţi din jur????

Dar ce aţi zice dacă v-aş spune că viaţa i se schimbă? NU ! Nu se schimbă! Se îmbunătăţeşte! Totul porneşte de faptul că ea-eroina prinde curaj şi riscă…riscă şi începe să se îmbrace adecvat vârstei (nu asemeni unei vârstnice), riscă şi spune lucrurilor pe nume (deşi nu sunt mulţi cei care o ascultă cu adevărat!), riscă şi în dragoste şi descoperă că e bine să te laşi purtat de val!

Viaţa ei devine palpitantă!

Dincolo de titlu, vă spun sincer că este o carte foarte amuzantă pe care o laşi cu greu din mână.

Anunțuri

4 gânduri despre „Mă sinucid altă dată – Kerstin Gier (include rezumat)

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s