Ink Inspired (Montgomery Ink series book 0.5) – Carrie Ann Ryan


Incepem azi o serie dedicata iubitorilor de tatuaje, de carti erotice s.a.

Stiu ca Antoaneta este innebunita dupa tatuaje (desi inca nu a avut curaj sa isi faca unul 😀 ) asa ca am zis ca ar fi cazul sa citesc ceva cu aceasta tema.

Seria de carti scrisa de Carrie Ann Ryan mi-a fost recomandata de o prietena din SUA si pot spune ca ma bucur mult ca am citit-o.

Cartea „Ink Inspired” m-a facut sa plang si sa rad, sa ma bucur pentru Shea ca a reusit sa treaca peste traumele unei copilarii alaturi de o mama dura si un tata absent.

Shea este o tanara din inalta societate care incearca sa isi gaseasca locul in viata, separat de influenta malefica a propriei mame.

Stiti cum e, nu?

Sa iti doresti sa fii tu insati, dar ceilalti sa te traga la fund?

Autoarea m-a impresionat profund prin modul in care a reusit sa transpuna sentimentele, durerea personajului feminin. Simti efectiv cum sufera, cum se lupta sa scape de „fraiele” cu care o tine legata mama ei.

Intalnirea cu Shep Montgomery este binevenita pentru Shea. Uneori, in viata, ai nevoie sa stii ca te poti baza pe o persoana care sa nu te paraseasca, care sa te tina bine ancorata in realitate.

Relatia celor doi este tumultoasa, dar puternica. Initial, se bazeaza pe atractie si pasiune, dar treptat duce la iubire.

Shep este exact genul acela de barbat pe care si-l doreste orice femeie care viseaza la „omul ideal”: puternic, loial, tandru.

Shea reprezinta un prototip daca vreti. Este reprezentanta femeilor tinute ferm sub mana parintilor, a celor care se lupta sa se elibereze si mai ales sa se regaseasca.

Modul in care autoarea ajuta acest personaj sa evolueze este minunat. Simti efectiv cum gandeste personajul, ce simte, ce doreste si ce nu doreste. Ii intelegi temerile, fricile, nelinistile.

Recomand aceasta carte!

A.D.

 

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s