Clubul Bilderberg – Daniel Estulin


Despre Clubul Bilderberg s-a tot scris din 1952 a fost intrunit de reprezentantii mai multor state, dar mai ales dupa 1954 cand a inceput sa atraga atentia publica.

clubul bildergber

Ce este acest grup?

In acest grup (secret) se intalnesc marii conducatori ai lumii ar zice unii, in timp ce altii ar adauga ca nu participa doar politicieni, ci si multi oameni de stiinta si oameni de afaceri. Cu aproximatie ….180 de personalitati din lume.

Intrunirile lor sunt secrete, discutiile la fel.

Asta inseamna, de fapt, ca atrag si mai mult atentia si curiozitatea oamenilor din afara cercului acesta.

Daniel Estulin este un asa numit „vanator” al grupului in sensul ca aproape s-a specialzat in activitatile acestui club, dorind sa aduca in atentia publicului cat mai multe informatii despre strategiile si planurile acestor oameni care au ajuns practic sa conduca omenirea.

Ideea ce razbate din toate informatiile publice este ca niciun membru al clubului nu ar sti 100% ce se discuta, ce se stabileste.

Cei mai multi participanti (80%) la reuniunile anuale ar forma asa numitul „cerc exterior” si ei doar participa la discutii despre strategii si planuri.

Se pare ca ar exista inca un grup, mult restrans alcatuit din aproximativ 35 de membri care ar sti un pic mai multe informatii (format exclusiv din europeni si americani; gruparea americana facand parte si din Consiliul pentru Relatii Externe)

Si astfel ajungem la nucleul grupului numit Comitetul Consultativ Bilderberg format din 12 oameni. Ei sunt singurii care cunosc in intregime strategiile si scopurile reale ale organizatiei.

Mai multe informatii, cu detalii incluse, gasiti pe wikipedia.

Faptul ca aceste reuniuni sunt secrete a incitat mereu curiozitatea oamenilor.

Pana la urma, ziaristii reusesc sa descopere locul intalnirilor, insa niciodata nu afla ce s-a discutat, ce s-a stabilit, care sunt planurile organizatiei pentru omenire.

Acest lucru reiese din aceasta carte pe care v-o recomand.

Nu e vorba ca vietile noastre ar reprezenta o matrice precum cele din seria americana Matrix, dar uneori ai sentimentul ca oamenii sunt precum niste papusi, iar membrii gruparii sunt papusarii.

Cititi cartea si formati-va singuri o parere!

Din cate am reusit sa aflu, cartea „Clubul Bilderberg” se mai poate gasi pe site-ul Libris  daca doriti sa o comandati. A aparut in 2013,  dar la noi in tara nu a mai fost publicata alta editie.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s